ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

H Expodata, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έκθεσης και συνεδρίου, σχεδιάζει και υλοποιεί διαδικτυακό λογισμικό απόλυτα εξειδικευμένο στις ανάγκες τις εκάστοτε εκδήλωσης. Η IT ομάδα της Expodata δημιουργεί τις λύσεις που ταιριάζουν στην κάθε διοργάνωση διασφαλίζοντας την απόλυτα οργανωμένη προσέλευση επισκεπτών και εκθετών, καθώς και τη δημιουργία και διαχείριση βάσεων δεδομένων - πραγματικών «εργαλείων» για το Marketing κάθε οργανωτή.

Η διαδικασία ξεκινάει με τις προεγγραφές μέσω διαδικτύου, όπου μέσω ειδικά διαμορφωμένων φορμών σε ελληνικά, αγγλικά και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ζητηθεί, οι επισκέπτες και οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν τα επαγγελματικά τους στοιχεία και να λάβουν αυτόματα το email με τον προσωπικό τους κωδικό σε barcode, για την γρήγορη είσοδό τους στο χώρο της εκδήλωσης. Επιπλέον, με την αποστολή προσωποποιημένων μαζικών emails με barcode, ο οργανωτής έχει την ευχέρεια να προσκαλέσει τους επισκέπτες που επιθυμεί με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Σε συνδυασμό με τις προσκλήσεις εκθετών με ενσωματωμένο γραμμοκώδικα, κάθε κάλεσμα είναι απόλυτα ιχνηλάσιμο και προσμετράται στα αριθμητικά δεδομένα της εκδήλωσης.

Κατά τα τη διάρκεια της έκθεσης / συνεδρίου, ο επισκέπτες που έχουν ήδη εφοδιαστεί με τον προσωπικό τους κωδικό σε barcode (προεγγραφές μέσω διαδικτύου, μαζικά emails, προσκλήσεις από εκθέτες), εισέρχονται στον χώρο της εκδήλωσης περνώντας από τις ειδικά διαμορφωμένες με barcode scanners εισόδους. Οι υπόλοιποι επισκέπτες κατευθύνονται στη receptionόπου εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό γραμματείας της Expodata. Εκεί, στις επί τόπου εγγραφές, πραγματοποιείται η έκδοση μηχανογραφημένων διαπιστευτηρίων καρτών (badges). Ειδικότερα,ο κάθε επισκέπτης, αφού ενημερώσει το προσωπικό της γραμματείας για τα επαγγελματικά του στοιχεία, παραλαμβάνει τη μοναδική κάρτα εισόδου του με τον προσωπικό του κωδικό σε γραμμοκώδικα, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να επανεπισκεφθεί την εκδήλωση καθ΄όλη τη διάρκειά της.

Ο οργανωτής της έκθεσης ή του συνεδρίου έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στην ειδική οθόνη των στατιστικών στοιχείων της εκδήλωσης, όπου καταγράφεται η πλήρης εικόνα της επισκεψιμότητας σε πραγματικό χρόνο, με αριθμητικά δεδομένα όπως η ωριαία προσέλευσηκαι η γεωγραφική προέλευσητων επισκεπτών, η επαγγελματική τους κατηγοριοποίηση κ.α.

Ο χώρος της υποδοχής της έκθεσης / συνεδρίου εξοπλίζεται μειδιόκτητους servers, desktop και laptop υπολογιστές, θερμικούς εκτυπωτές, barcode scanners, δίκτυο το οποίο στήνεται και υποστηρίζεται από τους τεχνικούς της Expodata τόσο με τη φυσική τους παρουσία όσο και απομακρυσμένα, (cloud) 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Η εταιρεία μας διαθέτει όλον τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο σύνθετων οργανωτικά εκθέσεων και συνεδρίων.